ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η πληροφόρηση είναι σαν το νερό! Ζεις απ΄αυτό, η χρήση του δεν ιδιωτικοποιείται και "γι΄αυτό" γίνεται ... πόλεμος! Δεν είναι προνόμιο η διακίνηση της αλλά υποχρέωση και της "πηγής" που την παράγει και του "διψασμένου" που θα την καταναλώσει. Η διαδρομή της περνάει από ... 40 κύματα αλλά πάντα καταλήγει εκεί που "της" ... πρέπει: στην ΚΡΙΣΗ του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και ΟΧΙ του ... ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"Δωρεάν σίτιση ... στο τέλος της χρονιάς"!

 Λίγες ημέρες πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς έφτασαν στα σχολεία οι "δηλώσεις για δωρεάν σίτιση μαθητών". Ουάου!!! Μου θυμίζει την αναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων (μετά τις εκλογές).
Τη δήλωση την έστειλε αναγνώστης του enikos.gr με το εξής σχόλιο:
«Αφού έμειναν δεκαπέντε ημέρες για να κλείσουν τα σχολεία, το Υπουργείο Παιδείας μας έστειλε τις δηλώσεις για την δωρεάν σίτιση».
Ο απόλυτος εξευτελισμός της αξιοπρέπειας και του "εύ πολιτεύεσθαι" από την Τρόϊκα και όχι μόνον!
Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός στο απόγειό τους. Ποιό Υπουργείο (!) δημοσιεύει τέτοια είδηση (!) και ποιά Παιδεία υπηρετεί;
- Το κονδύλι που θαα ... διέθεται (αυτό το ... Υπουργείο τέλος πάντων) από το τέλος Φλεβάρη (του 2013 ντε!!!) για την σίτιση αφορά κάποια 60 εκ. από Κοινοτικούς πόρους που μας είχε ανακοινώσει, προ μηνών, ο κος Κων. Αρβανιτόπουλος;
Και τώρα το υπόλοιπο από αυτό το κονδύλι θα πιστωθεί στον επόμενο χρόνο, θα το ... διαχειριστεί το ΤΑΙΠΕΔ (υπέρ κρατκού χρέους;) ή θα ... τσεπωθεί από ημετέρους;
Εδώ θα είμαστε κε Αρβανιτόπουλε και θα ... παρακολουθούμε (την υπόθεση)! Αναμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου