ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η πληροφόρηση είναι σαν το νερό! Ζεις απ΄αυτό, η χρήση του δεν ιδιωτικοποιείται και "γι΄αυτό" γίνεται ... πόλεμος! Δεν είναι προνόμιο η διακίνηση της αλλά υποχρέωση και της "πηγής" που την παράγει και του "διψασμένου" που θα την καταναλώσει. Η διαδρομή της περνάει από ... 40 κύματα αλλά πάντα καταλήγει εκεί που "της" ... πρέπει: στην ΚΡΙΣΗ του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και ΟΧΙ του ... ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο Φασισμός είναι σαν τις ακρίδες! Όταν εμφανιστούν, τα καταστρέφουν ΟΛΑ!

"Σκοτείνιασε η γη της Αιγύπτου από τα σμήνη των ακρίδων,
           τα οποία κατέφαγαν τη βλάστηση
        και τους καρπούς που είχαν απομείνει"
Από το χθες στο σήμερα…
Φράϊκορμπς: ακροδεξιά μισθοφορικά σώματα καταστολής. Μία οργάνωση που πληρωνόταν από κυβερνητικά κονδύλια. Ήταν υπεύθυνη για την δολοφόνία του Καρλ Λιμπνεχτ και της  Ρόζας Λουξενμπουργκ. Στα πλαίσια της «φυλετικής καθαρότητας», η ναζιστική Γερμανία ψήφισε το 1935 τους «Νόμους της Νυρεμβέργης». Οι «Νόμοι της Νυρεμβέργης» περιλάμβαναν το Aktion T4, με το οποίο θανατώθηκαν τουλάχιστον 500.000 Γερμανοί που έπασχαν από αναπηρία ή γενετική ασθένεια.

Οι ίδιοι «Νόμοι» περιλάμβαναν την «επιχείρηση 14f13». Εκατομμύρια κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χαρακτηρίστηκαν «ανάπηροι» και εκτελέστηκαν ως κίνδυνος για το Γερμανικό αίμα.
Ο Ες Ες Heinrich Himmler, ίδρυσε την «Πηγή Ζωής» (Lebensborn). Αναγκαστική συνεύρεη των SS με «καθαρόαιμες» Γερμανίδες, για να αναπαραχθεί η Αρία φυλή. 20.000 γεννήθηκαν σε Γερμανία και κατεχόμενη Νορβηγία και δόθηκαν για υιοθεσία σε «καθαρόαιμα» άτεκνα ζευγάρια.
Στα πλαίσια της «φυλετικής υγιεινής», εφαρμόστηκαν τα πειράματα του Μένγκελε για να διαπιστωθεί η ανθρώπινη αντοχή. Κρατούμενοι βυθιζόντουσαν σε καυτό ή παγωμένο νερό. Γινόταν αφαίρεση του δέρματος, ενέσεις λοιμωδών νοσημάτων , στείρωση με ακτίνες Ρέντγκεν. Για να μη θυμίσουμε το φρικιαστικό ρόλο που έπαιξε ή, έστω, εξαναγκασμένη από το 3ο Ράϊχ να παίξει, Ιατρική στη Φασιστική περίοδο!

O Ελληνικός λαός ...
με 1 εκατ. Νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές απώλειες, με τυμπανισμένα τα παιδιά του από τη πείνα, με βομβαρδισμένα τα σπίτια του και καμμένη τη σοδειά του, προδομένος από δοσίλογους κουκουλοφόρους, στημένος απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα και βασανισμένος στα ναζιστικά κρατητήρια, πολέμησε τα ανθρωποειδή και τους ρουφιάνους συνεργάτες.
Αυτός ο λαός πρέπει σήμερα, εκτός από την πείνα, να ανεχτεί και να κάνει «θεσμό» αυτούς που φτύνουν τους τάφους των νεκρών και δοξάζουν τους φονιάδες του.
Το μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα αφέθηκε να κακοφορμίσει, με πρώτα θύματα τους ίδιους τους μετανάστες, για να αποτελέσει τον αποδιοπομπαίο τράγο στην επερχόμενη εξαθλίωση. Στην ξενοφοβία και το ρατσισμό έστρεψαν την οργή για τον κοινωνικό εμπαιγμό, την εκμετάλλευση και την αδικία.
Ο φασισμός διογκώνεται παγκόσμια, όπως την εποχή του μεσοπολέμου. Η νέα επιδρομή της εκμετάλλευσης κατά των λαών, θέλει τον άνθρωπό της.
Στην Ελλάδα, εκτός από τη Χρυσή Αυγή, διαχέεται και στα «αδελφά» κόμματα, με πρόσωπα και ιδέες».
Έτσι επιβεβαιώθηκε ο Ουμπέρτο Έκο. "Ρατσισμός είναι η βρωμιά που ανακάλυψαν οι πλούσιοι για να την εφαρμόζουν οι φτωχοί".

Στην Ελλάδα ...
οργανώνουν ... φανερά "Σχολειά" για να διδάσκουν την τρυφερή ηλικία των παιδιών μας ότι "ο Δίας ονομάζεται Βόταν" και o Χριστός (ναι αυτός που ... Σταυρώσανε!) είναι ταυτόσημος με τον Φοίβο και τον Μίθρα! Για να ... ξαναγράφουν την ιστορία, διδάσκοντας ότι: "... στο Β” Παγκόσμιο Πόλεμο αυτοί που νίκησαν είναι οι εχθροί της Ελλάδας, δηλαδή «οι καπιταλιστές Αγγλοαμερικάνοι και οι μπολσεβίκοι Ρώσοι». Οι πραγματικοί σύμμαχοί μας ήταν οι Γερμανοί, όσο κι αν αυτό δεν έγινε κατανοητό κατά τη διάρκεια της κατοχής". Όσο για πολιτική ανάλυση και ... αγωγή: "..ο κοινοβουλευτισμός είναι «κτηνωδία». Η ίδια ως πολιτικό μόρφωμα αυτοπροσδιορίζεται ως «Λαϊκός Σύνδεσμος» και το καθεστώς που θέλει να εγκαθιδρύσει το ονομάζει «Λαϊκή Κοινότητα». Οι όροι αυτοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά μετάφραση της ναζιστικής Volksgemeinschaft, της κοινωνικής δομής που οραματίστηκαν οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές βασισμένοι στο δόγμα «Αίμα και Γη».

Ευρωπαϊκές προσωπικότητες λένε: «Φτάνει με την ανοχή στους γκάνγκστερ της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου